Bajnokokat köszöntöttek Diósgyőrben

DVTK Jegesmedvék: magyar bajnoki cím ünneplése
DVTK Jegesmedvék: magyar bajnoki cím ünneplése / PTV Fotó: Vona Ildikó

Hatalmas közös bulival ünnepelték a DVTK jégkorongozói és rajongóik a magyar bajnoki cím megszerzését. A Mol Liga fennállásának első triplázói a miskolci Jegesmedvék, akik Mol Liga serleggel és az alapszakasz megnyeréséért járó trófeával is büszkélkedhetnek.

DVTK Jegesmedvék magyar bajnoki cím ünneplése- Hajós Roland
DVTK Jegesmedvék magyar bajnoki cím ünneplése – Hajós Roland köszöntő közben / PTV Fotó: Vona Ildikó

Múlt szombaton egy nyitott tetejű busz vitte körbe a városban a DVTK Jegesmedvék játékosait. Diósgyőrből indult a látványos menet és a villamossínek mentén haladva érkezett a kettes számú jégpálya elé, ahol szurkolóik már várták kedvenceiket.

Doug Bradley, a DVTK Kegesmedvék edzője
Doug Bradley edző / PTV Fotó: Vona Ildikó

A csapat, a szakmai stáb és a drukkerek vidám hangulatban, énekléssel, tánccal kezdték a közös ünneplést. Majd mindenki átvonult a Generali Arénába megnézni a kosárlabda-mérkőzést: az Aluinvent DVTK együttese játszott és győzött 79-65-re a ZTE gárdája ellen. A Jegesmedvék játékosai és rajongóik együtt biztatták a kosaras lányokat, majd a meccs után megtörtént a hivatalos ünnepség.

Magyar bajnoki cím ünneplése a kettes jégpályán
Pillanapkép az ünnepségről / PTV Fotó: Vona Ildikó

Ezt követően visszatértek a kettes pályára, ahol már kötetlenebb formában folytatódott a buli. Lehetőség nyílt közös fénykép készítésére, autogramok kérésére. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere minden szurkolót megvendégelt egy korsó sörrel, a Macik pedig egy hatalmas, „Bajnokcsapat” feliratú epres-marcipános tortával örvendeztették meg hűséges szurkolóikat.

Vélemény, hozzászólás?