Charlotte Gainsbourg lenyúlt egy magyar gyerek sapkájáért

Ismét bebizonyosodott, hogy Budapesten sétálva az ember könnyedén beleütközhet egy világsztárba. Pár hete a Budai Várat nézte meg magának Antonio Banderas, most pedig az Andrássy úton futott bele Lars von Trier kedvelt színésznőjébe, Charlotte Gainsbourgba az ismert magyar kliprendező, Miki 357, aki legutóbb Péterfy Borival dolgozott együtt. Ha már találkoztak, azt egy Facebookra feltöltött fotón is megörökítették.

Charlotte Gainsbourg részt vesz egy Sergei Gainsbourg-emléktábla avatásán Párizsban

Forrás: citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Bernard Ménigaultmiddleon54723648

Szlávik Juli, a magyar filmek kedvelt díszlettervezője (VAN, Senki szigete) a Váci utcai Tiger nevű boltban találkozott össze a színésznővel. Vállfát válogatott, amikor leesett a gyereke sapkája, amelyet a hirtelen ott termő Charlotte Gainsbourg vett fel. A nimfomániás sztárja „nagyon aranyos volt és cuki, kicsiny, körülbelül hat éves lányával volt ott”.

Charlotte Gainsbourg és Miki 357 az Andrássy úton

Forrás: Szabó Miklós Márton Facebookmiddleoff768960

A francia színésznő Romain Gary magyarul is megjelent A virradat ígérete (La promesse de l’aube) című regényének a filmváltozatát forgatja nálunk. A könyv egy merőben szokatlan önéletrajz, amely csak nagyvonalakban ragaszkodik a tényekhez, miközben az író első negyven évéről számol be. A főszereplőnek végül sikerül beteljesítenie a rajongva szeretett anyja álmát, és íróként, pilótaként és diplomataként karriert épít magának.

Az Yves Saint Laurent címszerepét megformáló Pierre Niney játssza Romain Garyt, Charlotte Gainsbourg pedig az író édesanya bőrébe bújik. A film forgatása jelenleg is tart, pár hétig lesz itt a stáb, és budapesti külső helyszíneken rögzítenek jeleneteket – ennyit árulhatott el Hunyadi Emese, a filmet magyar részről gyártó André Szőts Productions munkatársa.

Ilyen durva előzetest még sosem láttunkhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20140905-a-nimfomanias-ii-resz-rendezoi-valtozat-elozetes-lars-von-trier-stacy-martin.htmlKiherélték a szexfüggőt – kritikánk A nimfomániásrólhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20140106-kihereltek-a-szexfuggot-a-nimfomanias-kritika-lars-von-trier-charlotte-gainsbourg-stacy-martin.htmlEnyém a vagina, enyém a hatalomhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20140214-enyem-a-vagina-enyem-a-hatalom-a-nimfomanias-feminista-szemszogbol-lars-von-trier.htmlCharlotte Gainsbourg most hagyományos módon csinálnáhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20150302-charlotte-gainsbourg-hagyomanyosan-szereti-samba-charlotte-gainsbourg-omar-sy.htmlSzénné szexelték magukathttp://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20141222-szenne-szexeltek-magukat-a-nimfomanias-stacy-martin-charlotte-gainsbourg-lars-von-trier.html

Vélemény, hozzászólás?