Eladó az ítélet, természetben is lehet fizetni

Férfi prostituált szivárgott be a bírósági ítélethozatalba

Ügyészségi nyomozás is indult egy férfi prostituálttal kapcsolatban, aki bírósági alkalmazottakra szakosodott. A férfi állítólag több esetben sikeresen befolyásolta különböző hivatalos eljárások kimenetelét, valamint tetten érték, ahogyan felajánlotta segítségét folyamatban lévő ügyekben.

Kopasz, kigyúrt, tetovált férfi, aki az egyik felnőtteknek szóló, fizetős partnerkereső oldalon hirdeti magát. Elsőre nem tűnik olyasvalakinek, akinek köze lehetne bírósági döntések végkimeneteléhez, pedig többen állítják, hogy mégis van.

A férfi prostituált hölgyeknek kínálja szolgáltatásait, ügyfelei között az elmúlt években egyre több a bírósági dolgozó. Bírónők, fogalmazók, titkárok, írnokok és más alkalmazottak keresik a kegyeit, akikkel bizalmas viszonyt alakított ki az ágyban. Állítólag a férfinek az intim kapcsolatok által több esetben is sikerült már befolyásolnia az ítélkezést különböző bíróságokon.

Egy érintett elmondta: számos olyan ügyről tud, amelyben minden bizonnyal a férfi prostituált manipulálta az eljárást. Eltűnt papírok, félrekézbesített idézések, rekordgyorsasággal lezárult tárgyalások, és nem kifejezetten pártatlan bírák járnak a férfi nyomaiban. Ezek hatására könnyű valakinek a hátrányára vagy előnyére dönteni.

De miért érdekes egy férfi prostituáltnak, hogy bírósági ügyekbe avatkozzon? Személyes indíttatásból, és természetesen pénzért. Utóbbira példa egy olyan nő esete, aki felfogadta a férfit, majd a segítségét kérte.

“Egy hölgy ismerősöm bejelentkezett hozzá, és a légyott alkalmával a segítségét kérte. Elmondta, hogy jogi problémája van, amivel elakadt a bíróságon. A férfi erre készségesen felajánlotta a segítségét, és elmondta: számos bíróságon dolgozó hölgy ismerőse van, akik igénybe szokták venni a szolgáltatását, és ezért cserébe tud tőlük szívességet kérni”

– mondta egy érintett, aki hozzátette: azt is állította a férfi, hogy magánnyomozói tevékenységgel is foglalkozik, illetve hasonlóan a rendőrségnél is tud segédkezni, és szokott “dolgozni” is nekik. A hitelesség kedvéért állítólag megmutatta a magánnyomozói igazolványát is.

Az ügyben a Budapesti Nyomozó Ügyészség hivatali visszaélés bűntette miatt indított eljárást, ám a nyomozást arra hivatkozva lezárták, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján nem állapítható meg bűncselekmény.

Vélemény, hozzászólás?