Fradi után, Videoton előtt a DVTK

A Ferencvárossal vívott rangadót követően legközelebb a Videoton csapata ellen bizonyíthatnak diósgyőri labdarúgóink. Az OTP Bank Liga 11. fordulóját megelőzően Bódog Tamás szakmai igazgató sajtótájékoztatóra várta az újságírókat.

Meccs előtti sajtótájékoztató: (b-j) Nikosz Ioannidis és Bódog Tamás (PTV Fotó: Vona Ildikó)

Egymás után három bajnoki mérkőzésen veszített a DVTK, ennek ellenére Bódog Tamás nem fogja feladni a támadófutballt az eredményességért cserébe.

„Gólt akarunk rúgni, vagy játszani akarunk egy bunkerfocit, ami nézhetetlen?”

– tette fel a kérdést a vezetőedző a csütörtöki tájékoztatón. Véleménye szerint a foci a hibák játéka, amikből tanulni kell, mert a Fradi és a Paks elleni meccsen is egyéni hibák után kaptak gólt. Határozottan kijelentette:

„Szeretek ezzel a csapattal dolgozni, elégedett vagyok a játékosaimmal. A kitűzött céljainkat ezzel a csapattal képesek vagyunk elérni, ez a keret bőven alkalmas rá”.

Következő mérkőzését pályaválasztóként a debreceni Nagyerdei Stadionban játssza a DVTK. Szombaton, a Videoton elleni rangadó 18 órakor kezdődik; ha az időjárási viszonyok engedik, akkor Miskolcon, a Szinva teraszon lévő óriás LED kivetítőn élőben lesz követhető  a találkozó.

Bódog Tamás úgy fogalmazott: a Videoton és a Ferencváros kiemelkedik a magyar mezőnyből, de csapata a listavezető ellen is győzni akar.

Ugrai Roland a labdával (Fotó: dvtk.eu)

Hétfőn reggel nagyszerű hírt kapott a klub. Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívta a Svájc és Feröer elleni világbajnoki selejtezőkre készülő keretbe a DVTK támadóját, Ugrai Rolandot. Elek Ákossal együtt így már két diósgyőri kötődésű játékosa van a magyar válogatottnak.

(Fotók: PTV/ Vona Ildikó és dvtk.eu)

Vélemény, hozzászólás?