Robert Downey Jr. benne lenne egy Vasember 4-ben

Robert Downey Jr. 2014-ben azt nyilatkozta a Variety-nek, hogy nem tervezik a Vasember-trilógiát négy részesre bővíteni, és egészen mostanáig tartotta magát ahhoz, hogy az általa megformált szuperhős már csak egyéb Marvel-filmekben tűnik fel.

Robert Downey Jr. az Amerika Kapitány: Polgárháború európai premierén

Forrás: AFP/Adrian Dennismiddleoff54723648

Az ABC nevű csatorna Nightlline című műsorában felsorakozott az Amerika Kapitány: Polgárháború színészgárdája, Downey Jr. pedig a karaktere jövőjéről is szót ejtett. Azt eddig is tudtuk, hogy szerepelni fog a két részből álló Avengers: Infinity War-ban, nemrég fényt derült arra, hogy a közelgő Pókember-filmben is feltűnik, és most már a negyedik Vasember-film ötletét sem veti el:

Úgy érzem, benne lennék még egybenvallotta be a műsorban. A Marvel bemutatónaptára évekre előre be van táblázva, de ha Downey Jr azt üzeni nekik, hogy jöhet a negyedik Vasember is, akkor hülyék lennének nemet mondani a sztárnak. A Marvel filmes univerzumának egyik leginkább körberajongott szuperhőséről van, és ez jelentős részben Downey Jr.-nak köszönhető.

Robert Downey Jr. a kezével állítja meg a pisztolygolyóthttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20160208-robert-downey-jr-kezerol-lepattan-a-pisztolygolyo-amerika-kapitany-polgarhaboru-chris-evans.htmlRobert Downey Jr. kiviharzott az interjúról egy kínos kérdés utánhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20150423-robert-downey-jr-kiviharzott-az-interjurol-egy-kinos-kerdes-utan-bosszuallok-ultron-kora.htmlRobert Downey Jr. nyáltengerbe fulladthttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20141022-robert-downey-jr-nyaltengerbe-fulladt-a-biro-kritika-robert-duvall-vera-farmiga-billy-bob.html

Vélemény, hozzászólás?