1 millió eladott példány Donald Trump unokahúgának könyvéből

Mary Trump könyve bombaszerűen robbant be rögtön az első napján, ugyanis 950 000 példány kelt el belőle beleszámítva az előrendeléseket, e-könyveket és hangos könyveket is.

A siker persze nem volt olyan meglepő, hiszen a jelenlegi amerikai elnök unokahúgának szerzeménye magáról a Trump famíliáról szól, ha a címből esetleg nem lenne egyértelmű, amely a Túl sok és sosem elég: Hogyan nevelte ki a családom a világ legveszélyesebb emberét (Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man). A könyv töretlenül őrzi előkelő helyét az Amazon siker listáján.

Mary Trump hétfőn kezdett el interjúkat adni a regényről, és az is kiderült, hogy Robert Trump (Donald testvére) bíróságon igyekezett megakadályozni a megjelenését, de kudarcot vallott. A könyvben Mary Fred Trumpot (Donald apja) egy pszichopata zsarnokként írja le, aki összezúzott minden kedvességet és együttérzést a körülötte élőkben, beleértve ebbe a jelenlegi elnököt is.

Forrás: The Guardian


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek