26 éves férfi ballagott az út közepén a sötétben, halálra gázolták

Nem volt rajta semmilyen fényvisszaverő elem, és az út közepén sétált szombaton este, amikor arra jött egy VW Golf.

Senica és Lopašov között történt a tragikus kimenetelű baleset. A férfi ugyanabban a sávban sétált háttal az érkező autónak. A Golf 24 éves sofőrje már nem tudott időben reagálni, mikor meglátta kocsija előtt a sötétben a gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette.

Miután azonosították, kiderült, hogy egy 26 éves fiatalról van szó. A sofőr nem sérült meg, az alkoholtesztje negatív lett – árulta el Martina Kredatusová kerületi rendőrszóvivő.

A baleset után a rendőrség mindkét sávban lezárta az utat, a forgalmat elterelték. Eljárás indult halálokozás címén, vizsgálják a baleset egyéb körülményeit. Például azt is, hogy az elgázolt férfi ittas volt-e, ez a boncolás során derülhet ki.

A rendőrség felhívta a figyelmet a gyalogosok felelősségére, arra, hogy egy kicsi fényvisszaverő pántot is már távolról észre lehet venni, és egy ilyen pár centes elem adott esetben életet menthet.

Forrás: parameter.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek