Szerelem nincs autólopás nélkül

Igaz szerelmi történet a 21. századból, némi autólopással: gödöllői rendőrök vették őrizetbe azt a fiatal férfit, aki lopott autóval próbált kibékülni mókucijával

A rendőrség ismertetése szerint egy hévízgyörki munkahelyen nem találta egy nyitott garázsban, indítókulcsával a zárban leállított autóját egy autótulaj, mert valaki elvitte az engedélye nélkül (ez is megér egy misét, hogy miért hagyta úgy a kocsiját.)

Az aszódi Toretto Romeó és a megszöktetett autó. Fotó: ORFK

Természetesen a tulajdonos bejelentést tett, ennek nyomán ügy kerekedett: és lőn csodát, néhány órával később a rendőrök már tudták, ki és hová vitte a járművet, sőt aznap estére visszaadták a járgányt és őrizetbe is vették a gyanúsítottat, egy aszódi fiatalt.

A 21 éves férfi kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, így kiderült, igazi szerelmi dráma vezetett az autólopáshoz: miután összeveszett élettársával a galgahévízi vasútállomáson, gyalog bolyongott a hévízek környékén, amikor meglátta a telephelyen parkoló nyitott kocsit. Hirtelen az a korszakalkotó ötlete támadt, hogy az autót elviszi, azzal megkeresi élettársát, kocsikáznak egyet a kamionról leesett járművel, miközben megbeszélik problémaikat (kibékülős szexről szó sem volt).

 

Itt akadt el
Így akadt el az autó. Fotó: ORFK

Így is tett, a lopott járművel megkereste párját, aki nem akadt fenn a más autóján, és így autókázni kezdtek. Talán máig így tennének, ám a korábbi tervbe porszem került Bag környékén, ugyanis egy földúton elakadt a gépkocsi.

Kiszálltak, majd otthagyva a mozgásképtelen járművet, mint akik jól végezték dolgukat, együtt hazamentek. És boldogan éldegéltek is volna, ha a rendőrség nem kopogtat még sötétedés előtt…

A 21 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le a további eljárást – fejezte be a Romana hasábjaira illő sztorit a rendőrség.


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek