5 ok, amiért érdemes lesz nézni a Quantico-t

Az AXN egyik újabb sorozatában bepillantást nyerhetünk az újonc FBI-ügynökök cseppet sem unalmas hétköznapjaiba, ráadásul egyikőjüket egy nagyszabású, New York városát célba vevő terrortámadás kitervelésével is meggyanúsítják.

QUANTICO03
Quantico Priyanka Chopra

 

A főszerepben egy igazi bollywoodi megasztár

A főszerepben a 34 éves indiai Priyanka Chopra, aki történelmet írt ezzel a szereppel, ugyanis nemcsak ő az első dél-ázsiai, hanem az első bollywoodi színésznő is, aki amerikai tv sorozatban kapott főszerepet. Chopra az 1989-es Baywatch sorozat mozifilm változatában is játszani fog, ezt jövő tavasszal láthatják a rajongók.

Minden percben történik valami

QUANTICO01

A Grace Klinika és a Homeland találkozása, így jellemezték a kritikusok a Quantico-t, melynek alkotója az a Joshua Saffron, akinek a rendkívül szórakoztató Pletykafészek (Gossip Girl) c. sorozatot is köszönhetjük. Összeesküvős akció-thriller, avagy konspiráció minden szinten, váratlan fordulatok, kiszámíthatatlan karakterek, szerelmi afférok, ezt fogjuk kapni a Quantico-tól.

Jóképű pasik, félmeztelenül

QUANTICO04
Quantico Jake McLaughlin

A sorozat nem szűkölködik helyes pasikban. Jake McLaughlin, aki katonai múlttal a háta mögött lett színész és Irakban is szolgált, igazi szívtiprót játszik a sorozatban, míg a 25 éves Graham Rogers, aki viszonylag újonc a szakmában, hozza a jóképű, szomszéd fiú típusát.

QUANTICO02
Quantico Graham Rogers, (b)

Girl power

A Quantico csajok nem kispályáznak. Erősek, függetlenek és megmutatják, hogy legtöbbször még férfi társaiknál is többre képesek.

A kulisszák mögött

Az FBI kiképzőközpontja valóban Quanticoban található, a forgatás egy része – öltöző, konditerem, orvosi szoba, tornaterem, – viszont a montreali Olimpiai Stadionban zajlott, amit nem zártak le, így az olimpikonok és paralimpikonok ugyanúgy edzettek, mintha nem lenne körülöttük éppen felvétel.

Quantico első évad, szeptember 6-tól minden kedden 21:00 órától az AXN csatornán.

 

 


Hasonló cikkek