56 éves külföldi nőt rabolt ki egy szlovák férfi, majd orális szexre kényszerítette

A férfi felajánlotta a nőnek, hogy hazakíséri. Egy parkhoz érve azonban a férfi kést rántott, kirabolta, majd orális szexre kényszerítette.

Az eset szenteste történt. A fiánál tett látogatás után az 56 éves külföldi nő a hotelszobára indult vissza, amikor is egy szlovák férfi szólította őt meg a buszmegállóban, felajánlva segítségét, hogy hazakíséri. Felszálltak a buszra, majd később a metróban is együtt utaztak.

Amikor egy parkhoz értek, a férfi kést rántott, a nő torkához szorítva pedig követelte, hogy adja oda a pénzét. A középkorú nő ekkor az összes dollárt átadta, amelyet magánál tartott, a támadó azonban ennyivel nem érte be: arra kényszerítette, hogy orálisan elégítse ki őt.

A cseh rendőrség most a nyilvánosság segítségét kéri a támadó előkerítésében. A szlovák férfi 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, erősebb testalkatú.

Az elkövetőt tettéért 10 év szabadságvesztés fenyegeti.

Forrás: ujszo.com, noviny.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek