67 évesen meghalt Ray Liotta

67 évesen elhunyt Ray Liotta amerikai színész, akit olyan filmekből ismerhetünk, mint a Nagymenők vagy a Hannibal.

Riotta pultosként dolgozott New York-ban, mielőtt megkapta volna első fontosabb szerepét egy szappanoperában (Another World), majd Los Angelesbe utazott, hogy betörjön a filmiparba. Terve kifizetődőnek bizonyult, hiszen 1986-ban már a Valami vadság című filmben játszhatott, amiért be is gyűjtött egy Golden Globe jelölést.

Egy kisebb szerep után a Baseball álmokban már Martin Scorsese Nagymenők című filmjében szerepelhetett, majd később olyan alkotásokban láthattuk, mint a Copland, a Hannibal vagy a Revolver. Emellett olyan ikonikus videojátékokban is kölcsönözte a hangját, mint amilyen a Grand Theft Auto: Vice City vagy a Call of Duty: Black Ops II.

Haláláról a Deadline adott hírt, miszerint a 67 éves színész álmában hunyt el, miközben egy filmet forgatott a Dominikai Köztársaságban.

Forrás: screenrant.com

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek