8 éves a Four Points by Sheraton Kecskemét

2013. május 23-án adták át, de az első vendégeket már május 6-án fogadták Kecskeméten a 3.5 milliárd forintos beruházással elkészült business hotel és konferenciaközpontban, amely Magyarország első Four Points by Sheraton szállodája volt.

A négycsillagos business hotelt és a hozzá kapcsolódó konferenciaközpontot a KÉSZ csoport a saját kecskeméti irodaházának átépítésével és kibővítésével alakította ki. A korabeli tudósítások szerint a nemzetközi pályázat után nyertes Four Points by Sheraton igényeit is figyelembe véve plusz egy szintet építettek, ahol a wellness részlegben úszómedencét, jacuzzit, szaunákat és fitnesztermet alakítottak ki.

Az avatáson a szálloda különlegességének nevezték, hogy a növények telepítésénél a Kecskemétre jellemző barackot helyezték előtérbe, valamint a szobák falain a magyar népmesei motívumok láthatók. A szálloda 136 szobája magas komfortfokozatú, közöttük 5 comfort és egy penthouse exkluzív lakosztályt alakítottak ki.

A szállodával egybeépített konferenciaközpont 1400 négyzetméteren egy 450 ember befogadására alkalmas teremmel és 7 kisebb szekcióteremmel rendelkezik – sorolta fel a legnagyobb számokat a komplexummal kapcsolatban a KEOL.

Juhász Márta

Hazai Tükör | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek