800 millió forint értékű új beruházás Szolnokon

800 millió forint értékű új gyárcsarnok épült Szolnokon, az ASM Security Kft. dinamikus fejlődése új munkahelyeket teremt, és növeli a térség gazdasági erejét.

 

Az ASM Security Kft. egy szolnoki székhelyű családi vállalkozás, jelenleg közel 60 családnak biztosít megélhetést

 

Az ASM Security Kft. egy szolnoki székhelyű családi vállalkozás, amely több mint két évtizede tevékenykedik a magyar biztonságtechnikai piacon, és jelenleg közel 60 családnak biztosít megélhetést. A cég elmúlt 25 évét a vállalat tulajdonosa, Sebők Imre ismertette, az eddig elért sikereket a referenciák és a számok tükrében mutatta be, majd jövőbeni céljaikról, fejlesztési lehetőségeikről nyújtott tájékoztatást.

Gerlaki Bence gazdaságfejlesztési stratégiáért és kifektetésért felelős helyettes államtitkár a pályázati támogatások és hitelprogramok jelentőségét hangsúlyozta beszédében.

 

 

A 800 milliós új csarnok építésére a megnövekedett termelési és raktározási igények kielégítése miatt volt szükség

 

A most megvalósult beruházás GINOP PLUSZ pályázati támogatásból, beruházási hitelből és önerőből jött létre. Az új csarnok építésére a megnövekedett termelési és raktározási igények kielégítése miatt volt szükség. A több mint 1900 négyzetméter hasznos alapterületű új csarnoképülettel a cég bővítette termelési, tárolási és raktározási kapacitását.

Az ünnepélyes szalagátvágást követően dr. Berkó Attila főispán, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal vezetője mondott köszöntőt. Az esemény vendégeit az ASM Security Kft. tulajdonosa, Sebők Imre vezette végig az új csarnokon.

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, Főispáni Kabinet

Nyitókép: Gerlaki Bence gazdaságfejlesztési stratégiáért és kifektetésért felelős helyettes államtitkár. (Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, Főispáni Kabinet.)

 

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!

 


Hasonló cikkek