9 év alatt saját kezével másolta le a Bibliát a Down-szindrómás lány

Kézzel írott Bibliát készített egy Down-szindrómás nő. A dél-karolinai lány 9 év alatt másolta le a szentírást, és akkor kezdett el komolyabban foglalkozni a projekttel, amikor édesapja -Kenny Campbell- megtalálta a másolatokat a padláson.

Kenny teljesen elámult, és megkérdezte a 28 éves Karolinát, hogy eddig mennyit másolt le a Bibliából, majd bátorította, hogy tegye ezt az egész Ó- és Újszövetséggel. Karolina, aki Down-szindrómás, 19 évesen kezdte el a projektet még 2012-ben.

Idén fejezte be a küldetését, amely során 782.815 szót írt le 10,000 oldalra, amelyet 43 mappába fűzött bele. Minden nap 2 órát szánt az ige lemásolására.

“A Bibliához való elkötelezettségem miatt vágtam bele az egészbe és bátorítani szeretnék másokat arra, hogy tanuljanak a Bibliából” – mondta Karolina a Christianity Today hírportálnak. A család lelkésze, Carl Broggi, a Beaufort-i megye Közösségi Baptista Gyülekezetének vezetője hozzátette, hogy nagyon büszkék a lányra.

“Igazi bizonyság az élete a gyülekezetünk és Isten számára is. Rengeteg embert inspirált a története nem csak a gyülekezetben de azon kívül is” – tette hozzá.

 

Forrás: hitradio.hu

 

 

 


Hasonló cikkek