A 11. DECATHLON FittAréna csodája: van élet az ünnepek mellett is

A BOK csarnokban (korábbi SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ) rendezett 11. DECATHLON FittArénán a 200 fellépő 15 színpadon, különböző stílusú fitneszórákon mozgatta meg “az év legfittebb napjára” érkező 3800 résztvevőt.

fittarena1_1217_opt

Béres Alexandra fogalmazott úgy, hogy különösebb büszke erre a tömegre, mert a lányok és asszonyok a karácsonyi sürgölődés, az őrületes bevásárlási hajsza közepette is szakítottak időt arra, hogy részt vegyenek a kedvenceik óráin, s egy héttel az ünnepek előtt is hitet tettek a mozgás mellett, ráirányítva ezzel a figyelmet  rendszeresség fontosságára.

A jelentkezők lelkesedését, tetterejét  látva biztosra vehető, hogy a az utolsó nagy karácsonyi rohamok alatt is bírni fogják a tempót egészen az utolsó pillanatig. Mint ahogy ma sem lankadtak egy percre sem a nyolc órás program alatt.  A Télapó és a Karácsony között is feltalálta magát a 11. DECATHLON FittAréna többezres mezőnye, bizonyítva,hogy a testedzést nem a naptár diktálja, az elkötelezettek az év minden napján hódolnak szenvedélyüknek, kielégítik mozgásigényüket.

Reggel 9.30-kor Balázs Adrienn fellépése nyitotta meg a programsorozatot, a nagyszínpadon, őt Czégel Erika követte a remekbe szabott gymstick órájával. Változatlanul erős közönségcsalogató a kangoo program is, melyhez a még vagy 50 méteres sorban állást  is vállalták az ember, csak le ne maradjanak a cipők szétosztásánál. Sifi és a Kangoo team ismét felejthetetlen élményt szerzett a rajongóinak.

– Idén speciális módon készültem a FittArénára, melyet az év egyik fő programjának tekintek. Csak pénteken érkeztem haza Ausztriából, ahol közel egy hetet töltöttünk a családdal, persze elsősorban síeléssel. Többen aggódtak is értem, hogy egy esetleges síbaleset ne húzza majd keresztbe az órával kapcsolatos tervemet – mondta Béres Alexandra. Az egykori fitnesz világbajnoknő, egy valóban izgalmas formával készült, s a színpadról elindult a terem középpontja felé, ahol egy dobogóra ugorva a híveitől körülölelve folytatta az óráját, nagy sikert aratva a hirtelen közelséggel.

A nap folyamán  többek között fellépett Katus Attila, Tatarek Rezső is, akik tizenegyedszer  voltak jelen, tehát az eddigi összes alkalommal megtisztelték az eseményt.

A nap utolsó fellépése a nagyszínpadon Almásy Csilla és csapatáé volt. A gerincet teljesen átmozgató, majd a stabilitást biztosító, izmokat erősítő gyakorlatanyaggal ismertették meg a közönség végig kitartó részét. Egy héttel Karácsony előtt tökéletes lezárása volt ez a program egy tökéletes feltöltődést nyújtott napnak.


Hasonló cikkek