Keresés
Close this search box.

A 4iG Nyrt. 773 millió forint értékű szerződést kötött a Külgazdasági és Külügyminisztériummal

A közlemény szerint a szerződés része mind a budapesti telephelyű központi eszközök, mind a külképviseleti eszközök gyártói supportja.

Szoftvermegoldásokkal védik a minisztérium infrastruktúráját.

A 4iG Nyrt. csaknem 773 millió forint plusz áfa értékű szerződést kötött a Külgazdasági és Külügyminisztériummal az egységes tűzfal- és kibervédelmi rendszer verziókövetésére, valamint támogatási szolgáltatás nyújtására – közölte a vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön.

A közlemény szerint a szerződés része mind a budapesti telephelyű központi eszközök, mind a külképviseleti eszközök gyártói supportja. A megállapodás szerint a cég a szolgáltatást 2023 utolsó napjáig nyújtja.

Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága felmentést adott a közbeszerzés lefolytatása alól – derül ki a tájékoztatóból.

A 4iG Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában kereskednek, záróáruk szerdán 618 forint volt. Az elmúlt egy évben a papír legmagasabb ára 285,5 forint, a legalacsonyabb pedig 285,5 forint volt.

A 4iG 33,5 milliárd forint konszolidált értékesítési árbevételt ért el idén az első háromnegyedévben, 34 százalékkal többet az egy évvel korábbinál, adózott eredménye 11 százalékkal, 1,87 milliárd forintra nőtt.

MEGOSZTÁS
Facebook
Twitter
LinkedIn
További cikkek