A 4iG Nyrt. 773 millió forint értékű szerződést kötött a Külgazdasági és Külügyminisztériummal

Szoftvermegoldásokkal védik a minisztérium infrastruktúráját.

A 4iG Nyrt. csaknem 773 millió forint plusz áfa értékű szerződést kötött a Külgazdasági és Külügyminisztériummal az egységes tűzfal- és kibervédelmi rendszer verziókövetésére, valamint támogatási szolgáltatás nyújtására – közölte a vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön.

A közlemény szerint a szerződés része mind a budapesti telephelyű központi eszközök, mind a külképviseleti eszközök gyártói supportja. A megállapodás szerint a cég a szolgáltatást 2023 utolsó napjáig nyújtja.

Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága felmentést adott a közbeszerzés lefolytatása alól – derül ki a tájékoztatóból.

A 4iG Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában kereskednek, záróáruk szerdán 618 forint volt. Az elmúlt egy évben a papír legmagasabb ára 285,5 forint, a legalacsonyabb pedig 285,5 forint volt.

A 4iG 33,5 milliárd forint konszolidált értékesítési árbevételt ért el idén az első háromnegyedévben, 34 százalékkal többet az egy évvel korábbinál, adózott eredménye 11 százalékkal, 1,87 milliárd forintra nőtt.


Hasonló cikkek