A Beatrice összes kedvence fellép a zenekar életműkoncertjén

A Beatrice összes kedvence, köztük Pásztor Anna, Varga Miklós és Mező Mihály is fellépnek a zenekar életműkoncertjén április 7-én a Papp László Budapest Sportarénában

– mondta el Nagy Feró, a Beatrice frontember az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

A zenekar fennállásnak negyvenedik évfordulója alkalmából rendezett koncert négy nagy részből fog állni. Régi, de ismert dalokkal kezdenek, majd a Bikini korai számai után lépnek fel a vendégelőadók, ezt követően a legnagyobb Beatrice slágerekkel zárják a koncertet – tette hozzá az énekes.

“Csodálatos érzés, amikor három generáció tombol a színpad előtt”

– mondta el az énekes, aki ezért is várja már nagyon a koncertet.

A #Beatrice 1969-ben #Csuka Mónika vezetésével alakult meg, a zenekarhoz #Nagy Feró 1971-ben csatlakozott. A diszkós, funkos időszak után a “Rice” ma ismert rockos, punkos, sanzonos zenéje és arculata 1978-ban alakult ki, akkor lett Nagy Feró “#a nemzet csótánya“.

Az akkori felállásból #Miklóska Lajos (basszusgitár), #Gidófalvy Attila (billentyűs hangszerek) és #Donászy Tibor (dob, ütőhangszerek) a múltidézésre április 7-én az #Aréna színpadára is fellép.

A Beatrice még sohasem játszott a Sportarénában, a hely elődjében, a Budapest Sportcsarnokban is csak egyszer, 1991-ben.


Hasonló cikkek