A Bond-rajongók kaptak egy hidegzuhanyt

A minden idők két legsikeresebb Bond-filmjét (Skyfall, SPECTRE) jegyző Sam Mendes bejelentette, hogy a következő részt már nem ő fogja rendezni. “Fantasztikus kaland volt, aminek minden másodpercét élveztem” – idézte Mendes szavait a The Guardian. “Itt az idő átadni a stafétát valaki másnak.”

 

Mendes kiszállásával még kisebb az esély, hogy Daniel Craig újból magára öltené a brit titkosügynök szmokingját, és a rendező arról is beszélt, hogy hiába hiszik azt a rajongók, hogy közvéleménykutatás alapján fogják eldönteni a producer, ki játszhatja el legközelebb James Bondot: “Ez nem demokrácia. Barbara Broccoli dönti el, ki lesz a következő Bond, és garantálom, nem azt a színészt választja majd, akire bárki is számítana. Ezt eddig is nagyszerűen megoldotta, így élt túl a sorozat annyi váltást.”

Pár napja derült ki, hogy az elmúlt időszakban Jamie Bellt és Tom Hiddlestont is megnézték Bond szerepére, az X-akták Scullyja, Gillian Anderson pedig bejelentkezett egy esetleges női Bondnak, és akkor ott van még Idris Elba is, akit évek óta favorizálnak a neten, de ha Mendesre hallgatunk, nem közülük fog kikerülni az új Bond.

 


Hasonló cikkek