A csallóközi Vénusz – Felvidék Szépe a közmédiában

Somorján rendezték a Felvidék Szépe idei döntőjét. A szombati versenyen a legszebb hölgynek járó koronát a nagyszarvai Kovacsics Karmen fejére helyezték. Az eseményről a Duna World számol be március 7-én.

A somorjai Városi Művelődési Központ adott otthont február 27-én a Felvidék Szépe döntőjének. A színvonalas programmal kísért vetélkedőn a zsűri Kovacsics Karment találta a legszebbnek. A 19 éves csallóközi gimnazista Nagyszarván lakik, és a somorjai gimnáziumban készül érettségijére. Győzelme nyomán, egyenes ágon jut tovább a Miss Universe Hungary döntőjére.

„Nagyon meglepődtem, hirtelen nem tudtam elhinni, hogy tényleg az én nevem hangzott el, és én kapom a koronát – emlékezik a legszebb felvidéki a győzelem pillanataira. – Amikor Balogh Vikit, a korábbi királynőt megláttam magam mellett, akkor kezdtem elhinni a sikert és… nagyon meghatódtam.”

A Felvidék Szépe idei második udvarhölgye, Czibor Zsófia a Face of Beauty versenyen képviseli Felvidéket, az első udvarhölgy Nagy Viktória lett, aki a Miss Grand International szépségversenyen indul Szlovákia színeiben.

A megmérettetést a szervezők látványos show-műsor keretében rendezték. A 12 versenyző először koktélruhában mutatkoztak be a közönségnek és a 13 tagú zsűrinek, majd népviseletben, fürdőruhában és estélyi ruhában láthatta őket a szépszámú nagyérdemű.

„A Felvidék Szépe verseny immár harmadszor dobogtatta meg a felvidéki lányok és férfiak szívét – értékelte a kezdeményezést Varga Péter, a Felvidék Szépe ötletgazdája és licenctulajdonosa . – A napjainkat jellemző túlfűtött politikai életben igazi oázissá vált a szombati döntő”.

Adás: március 7., hétfő (Duna 22.35)

Ismétlés: március 12., (Duna World 22.50)


Hasonló cikkek