A csillagok hatása a pénzügyi helyzetünkre

Gondolkodott már azon, hogy születésünk percében mennyiben dőlnek el a jövedelmi kilátásaink? Sorozatunkban azt tárgyaljunk, milyen anyagiakra számíthatnak az egyes csillagjegyek szülöttei és hogyan viszonyulnak a pénzhez – vagyis, annak elköltéséhez. Lássuk, miért fontos a pénz az Ikrek és a Mérleg szülöttek számára!

Ikrek: Alapvetően azt mondhatjuk, hog az “anyagias” jegyek közé tartozik, bár ezt a rá jellemző könnyedséggel éri el, hiszen levegős jegyként a kommunikáció terén jeleskedik leginkább, és ez a pénzhez jutási megoldásaira is jellemző. Ez azt is jelenti, hogy legalább részben azért, mert mások kisegítik ebben – a partnere, a családja a rokonok.

Tehát az Ikrek elsősorban az intelligenciájával elérhet anyagi sikereket. Ugyanakkor jellemző rá, hogy jelentéktelen dolgokra szórja el a pénzét, amiért gyakran esik tartozásokba. Szeret vásárolni olcsón, ám sokszor nem hoz jó gazdasági döntéseket, hiszen „olcsó húsnak híg a leve”.

Mérleg: Az Ikrekhez hasonlóan, a Mérlegek is  sokoldalúak és intellektuális típusok, így még ha nem is tartozik a pénz jegyek közé, ilyen tulajdonságok mégis segítenek nekik hogy jó eredményeket érjenek el, akár a saját maga által létrehozott művészeti alkotásokon keresztül is.

Mérleg_-_érme_-_pénz

Egy Mérleg szemében a pénz a kényelem jelképe, az utazásokra, drága kozmetikumokra, ruházatra és a szórakozásra költi. Mivel szereti mások alkotásait is maga körül tudni (hiszen központi fogalom nála a szépség, a harmónia megteremtése), ha teheti, drága festményekre és antikvitásokra is bőkezűen költi a pénzét.

Képek forrása: http://img.bizhi.sogou.com, http://profit7.hu


Hasonló cikkek