A csillagok hatása a pénzügyi helyzetünkre – 5. rész

A csillagok és a pénz kapcsolatával kapcsolatos vizsgálódásunk végéhez érkeztünk. Már csak két olyan jegy akad, amely eddig kimaradt a felsorolásból. Talán azért, mert a többi típushoz képest nagyon eltérően viszonyulnak az anyagiakhoz.

Vízöntő: Ez az a jegy, amely mindent teljesen más nézőpontból ítél meg, mint mások. Jelmondata a „szabadság, egyenlőség, testvériség”, és ez mindent elmond róla. Fontosabbnak tartja, hogy mindenki jól érezze magát, mint a személyes meggazdagodása: a pénz nem igazán érdekli. Ugyanakkor kiváló csapatmunkás – és az egyik legintelligensebb jegy, mindezekért kiváló vezető is válhat belőle. Jó fizetéssel, természetesen. Mégis, sokkal fontosabb a számára az, hogy a világ jólétéhez járuljon hozzá.

Ha van is vagyona, a Vízöntő nem számolgatja. Mindig kész arra hogy másoknak juttasson a pénzéből, vagy akár kockáztasson és valami olyanba fektessen pénzt aminek távoli vagy magasabb erkölcsi céljai vannak. Ha pénz nélkül marad, a Vízöntőnek – számos barátjának köszönhetően –, mindig van kitől kölcsönt kérnie.

Halak: Mint a sorban következő utolsó jegy, ő a „legmagasztosabb” – ő már a „mennyországban” jár. Ott pedig nincs szüksége földi hívságokra, vagyonra… Nem is igazán érdekli a pénz – ugyanakkor varázslatos módon, valahogy mindig hozzá tud jutni a számára szükséges összegekhez. Merthogy igényei viszont vannak…

penz-hal

Aki Halak jegyben született, könnyen megszokja, hogy minden az ölébe hullik, ha igazán akarja.

Az intuíciójának köszönhetően ugyanis  gyakran történik meg vele, hogy valamire gondol és az meg is valósul anélkül, hogy különösebben megerőltette volna magát érte.

rich-man

A Halak jegy szülötte a pénzzel hosszabb távon általában nem számol, nem gondol a jövője bebiztosítására. Költekezésben viszont legalább annyira az elsők között áll, mint a Kos vagy az Oroszlán, bár az is igaz, hogy szereti, ha más fizeti a számlát…

Anyagi értelemben tehát gyakran a végletek között mozog. Szerencséjére őt is mindig „felemeli” valaki, elsősorban a családi kapcsolatain keresztül.

Kapcsolódó cikkeink:

Árulkodnak-e a csillagok az anyagi helyzetünkről?
A csillagok hatása a pénzügyi helyzetünkre (Ikrek, Mérleg) – 4. rész
A csillagok hatása a pénzügyi helyzetünkre (Kos, Oroszlán)– 3. rész
A csillagok hatása a pénzügyi helyzetünkre (Bak, Szűz, Nyilas) – 2. rés
A csillagok hatása a pénzügyi helyzetünkre (Bika, Rák, Skorpió) – 1. rész

 

Képekhttp://astroplanet.hu/www.pinterest.comhttp://aniview.eu/


Hasonló cikkek