A csodalámpa titka tárult fel a kecskeméti táncgálán

A közelmúltban rendezte meg a Dance for Art Táncegyesület táncbemutató gálaműsorát a Hírös Agóra Kulturális Központban. A táncstúdió minden évben több önálló 90 perces tánc-show-val kápráztatja el közönséget. Az idei gálaműsoruk is tele volt csodás pillanatokkal.

A csodalámpa titka című produkciót adták elő. A közismert mesedarabot dolgozták fel látványos kosztümökkel és mesébe illő díszlettel. A tánciskola minden növendéke bemutathatta tudását a színpadon, a műsor fő vonala ezúttal is a show-tánc volt, mely leginkább tükrözi a Dance for Art sokszínűségét.

A varázslatos birodalomban a nézők láthatták Aladdin és Jázmin hercegnő történetét, melynek útjába Jafar, a gonosz varázsló és „furományos” agyú hűséges társa, Jago ármánykodása sem állhatott útjába. Közben a Dzsinn is kiszabadult a palackból, a Varázsszőnyegről pedig kiderült, hogy nemcsak repülni, hanem táncolni is tud.

A Dance for Art táncosai rengeteg élménnyel gazdagodnak a fellépéseken. A koreográfiák és a tánclépések tanulása mellett a gyerekek a tánciskolában barátokra is találnak, a közös munka összehozza és igazi csapattá kovácsolja az ide járókat, gyerekeket, szülőket egyaránt.

A lelkes csapat a tánciskola vezetőjével, Nagy Zsuzsával már el is kezdett dolgozni a következő, egész estés show-műsorán, melynek bemutatóját 2022 decemberére tervezik.

A 2009 óta működő tánciskola tehetségei a nyáron a pihenés mellett sem mondanak le az edzésről. A már zajló táborok ennek tökéletes egyvelegét nyújtják. Kecskeméten edzenek táborban, de tartanak Happy Napot is, ahol strandolnak, hajóznak, hogy még jobban összekovácsolódjon a csapat.

Forrás: BAON.hu

Révhegyi Andrea

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek