A Duvenbeck Mikulása idén is hozott ajándékot

Idén is Mikulás csomagokkal lepte meg a Juhar utcai intézmény bent lakóit, az SOS Gyermekfalvak által működtetett Kuckó Gyermekek Átmeneti Otthon lakóit és a gyermekosztályon ápolt gyermekeket a Duvenbeck Immo Kft.

A 2020-as év nem a szociális kapcsolatokról, az önfeledt ünneplésről szól. Távolságot tartunk, vigyázunk egymásra és embertársainkra. A Duvenbeck Immo Kft. most már hagyomány szerint minden évben mikulás csomagokkal kedveskedik a gyermekeknek a Juhar utcai intézmény bentlakóinak, az SOS Gyermekfalvak által működtetett Kuckó Gyermekek Átmeneti Otthona lakóinak, valamint a Nyíri úti Kórház Gyermekosztályán ápolt kis betegeknek.

Az idei évben a korlátozások miatt sajnos személyesen nem tudták átadni őket, hiszen az intézmény területére nem léphettek be, de az ajándékokat a dolgozók, közvetítők segítségével eljuttatták mindenkihez. „Nehéz gazdasági évünk volt, mint szinte minden cégnek Magyarországon, de a gyerekek mosolyára, mindig kell, hogy jusson pénz, nem is volt kérdés, hogy idén is folytatjuk a mikulás csomag akciónkat.” – nyilatkozta a cégvezetés.

A Duvenbeck Immo Logisztikai Kft. dolgozói és vezetői nevében kívánnak a gyermekeknek és az intézmények minden kedves dolgozójának egészségben eltöltött Békés Ünnepeket és Boldog Új évet!

Révhegyi Andrea

Forrás: hiros.hu


Hasonló cikkek