A helyi zeneiskola kapja a farsangi bál bevételét Ózdon

Több műfajt érintő farsangi mulatságra kerül sor 2017.február 25-én Ózdon, a Digitális Erőműben (régi néven MaNDA). A rendezvény egyúttal jótékonysági est is, melynek bevételét a helyi zeneiskola és a fiatal muzsikusokból álló Tempó Ütőegyüttes kapja.

 

A Tempó Ütőegyüttes koncertje (illusztráció)
Koncerten a Tempó Ütőegyüttes (illusztráció)

 

Az esemény fővédnöke Riz Gábor országgyűlési képviselő, megyei fejlesztési miniszteri biztos. Jegyeket 3900 Ft-os áron lehet vásárolni a Digitális Erőműben, ami tartalmazza a svédasztalos vacsorát is. A program szombaton 19 órakor kezdődik kapunyitással, a hagyományos keringő és a vendégek üdvözlése után 20.30-tól indul az élőzenés koncertek sora. Először a Tempó Ütőegyüttes ad műsort, őket követi a Folk On 45 (volt Balkan Fanatik tagokból alakult csapat), majd a Csipa és a Kisamerika hozza el az 1950-60-as évek amerikai hangulatát. 23 órától retro disco lesz, sőt a megvásárolt támogatói jegy 01.00 óra után ingyenes belépésre jogosít a Rio Discóba is.

 

Szöveg: Vona Ildikó

Nyitókép: Csipa és a kisamerika koncertje is segíti az ózdi jótékonysági estet (Fotó: Csipa és a kisamerika Facebook oldala)


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek