A hétfő reggeli csúcsban szinte minden irányból csak lassan lehet eljutni a fővárosig

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 144-es km-nél nemrég két kamion ütközött össze. A külső sávot és a lébényi parkolóba vezető sávot lezárták, több km-es a torlódás, 25-30 perccel megnőtt a menetidő.

Az M3-as autópályán a főváros irányába a 148-as km-nél korábban két gépkocsi ütközött össze. A helyszínelést befejezték, a sávzárás megszűnt. Ismét zavartalan a forgalom.

A 8-as főúton Várpalota közelében, a 38-as km-nél korábban egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A helyszínelés véget ért, ismét zavartalan a forgalom.

A 25-ös főúton Szentdomonkosnál, a 45-ös km-nél az éjszakai viharos szél kidöntött egy fát és elzárta az útpályát. A műszaki mentés miatt a főutat lezárták, a forgalmat elterelik.

Az M0-s autóút északi szektorán, a 11-es főúti végcsomónpont előtt az erős forgalom miatt torlódás alakult ki. 15-20 perccel megnőtt a menetidő.

Szintén az M0-son, de a déli szektorban, az M1-es felé vezető oldalon az M5-ös autópálya csomópontja és az 51-es főúti csomópont között alakult ki torlódás.

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé, a halásztelki és a dunaharaszti csomópont között tegnap reggeltől ideiglenes burkolati jeleket festettek. Az eső miatt a munkát szüneteltetik, a 19-es km-nél a forgalmat egy rövid szakaszon a belső- és a leállósávra terelik.

A hétfő reggeli csúcsban szinte minden irányból, csak lassan lehet eljutni a fővárosig. Az M3-as autópályán telített sávokon autózhatnak Bagtól a bevetőig, ahol araszolásra készülhetnek. Szintén ugyan erre számíthatnak az M2-es autóúton Göd térségében és az M1-M7 közös szakaszán. A M0-s autóút déli és keleti szektorában a Duna hidaknál és a főbb csomópontoknál, le lassul a forgalom. A 4-es főúton Monornál, a 10-es főúton Pilisvörösvártól, a 11-esen Szentendre térségében, a 31-esen Mendénél, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál ugyancsak lassan halad a kocsisor a főváros felé.

Forrás: utinform.hu


Hasonló cikkek