A Hollóházi Porcelángyár -Miskolc – zene

Üde színfolt Miskolcon. Szombaton ismét bemutatkozhatnak a zenei tehetségek. A ZENITA Alapítvány rendezésében neves szakmai zsűri előtt megmérettetheti magát az a több mint ötven jelentkező, aki úgy érzi a “Zene az kell”  

A több éves versenysorozat életében új korszak kezdődött tudtuk meg az alapítvány elnökétől. 2018-ban a verseny abszolút győztese már egy vándordíjat is átvehet. A gyönyörű hollóházi motívumokkal díszített díjat a Hollóházi Porcelángyár készítette és ajánlotta fel.

A Hollóházi Porcelángyár elkötelezett a társadalmi szerepvállalási ügye mellett, s mint a régió fontos gazdasági szereplője, foglalkoztatója mindig fontosnak tartotta a helyi rendezvényeken történő megjelenést. akár kiállítóként, támogatóként vagy az alkotócentrumán keresztül programok gazdájaként is – mondta el kérdésünkre Csehi Tibor ügyvezető igazgató.

Tudjuk, hogy a társadalom igen fontos szegmensét a felnövekvő fiatalok képezik, hiszen a jövő az ő kezükben van, ezért kiemelt figyelmet kell rájuk fordítani. A gyár korszakonkénti megújulásában meghatárotó szerepe van a folyamatos szakmai generációváltás tervszerű kezelésének. Időről-időre keressük a merítési lehetőségeket a szakmai utánpótlás biztosítása érdekében.  Gyárunk a múltban is támogatta a tehetséges fiatalokat, hiszen nekik köszönhető az a brand, amit felépítettünk és ismert nemcsak itthon, de külföldön is.

Ezt a hagyományt a jelenben és a jövőben is folytatjuk, így kerültünk kapcsolatba a ZENITA Zenével Az Ifjú Tehetségekért Alapítvánnyal is.

Ennek az együttműködésnek köszönhetően veszünk most részt támogatóként a rendezvényen, színesítve azt a gyárunk egyedi, kézzel festett remekeivel és a gyár által felajánlott vándor díjjal.

Célunk az, hogy a hollóházi porcelán, mint Hungarikum ne csak a múltja miatt legyen említésre méltó, hanem innovatív és a vásárlók igényeit folyamatosan figyelő, a hagyományaira építő fejlődő vállalkozás legyen.

A Porcelángyár élete folyamán sokszor megújult, hamvaiból újraéledt és alkalmazkodott a kor igényeihez. A jövőben is szeretnénk meghatározó szerepet betölteni a régióban és méltón öregbíteni hazánk hírnevét.

Fontosnak tartjuk és tervezzük, hogy a jövőben a kultúra számos színterén megjelenjünk és mecénás szerepet vállalva álljunk a jelenlegihez is hasonló események mögé. Támogassuk és bátorítsuk az alkotó magukat megmutatni kívánó fiatalokat.

Hofmeiszter Dóra


Hasonló cikkek