A kénsavval gyilkoló is megsérülhetett

Múlt pénteken hajnalban kénsavat öntött a még mindig szabadlávon lévő tettes egy 39 éves, a kutyáját sétáltató érsekújvári nő arcába, illetve karjára. Nem kizárt, hogy az elkövető is megsérült.

A kénsavas támadás a nő édesanyjának a háza előtt történt, a szakértők szerint sokat segített volna, ha a sérült azonnal bő vízzel le tudta volna mosni a maróanyagot.

Az utóbbi napokban egyre gyakrabban hangzik el, hogy az áldozatnak, F. Adriannának komoly konfliktusai voltak egy korábbi élettársával, akivel egy ideig üzlettársi viszonyban is volt. Állítólag a férfi többször megfenyegette, de nem kizárt, hogy valaki megrendelésre hajtotta végre a kénsavas támadást. A fenyegetések miatt az asszony egy időre kénytelen volt kivenni lányát az iskolából és külföldre költözni. Az említett férfi a napokban tér haza Ukrajnábból, majd kihallgatják őt.

Egy másik hölgy szintén arról panaszkodott, hogy Kamocsán egy ismeretlen férfi azzal riogatta, ne mászkáljon egyedül a folyóparton, mert vele is hasonló történhet. Nincs személyleírás az idegenről, de félelmet keltő az ilyen fenyegetőzés.

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek