A Koránt levizelő és felgyújtó, Čaputovát is megfenyegető nő nem elégedett a bírósági ítélettel

Sheila Szmerekovát a múltban veszélyes fenyegetésekkel és más bűncselekményekkel vádolták meg.

A szlovák specializált büntetőbíróság elfogadta a Különleges Ügyészség javaslatát, és ismét elrendelte Sheila Szmereková pszichiátriai kezelését. „A döntés nem jogerős. Sheila fellebbezett ellene, erről a Legfelsőbb Bíróság fog dönteni“ – mondta Katarína Kudjáková bírósági szóvivő.

Június végén a parlament hatályon kívül helyezte az alkotmányos formában történő pszichiátriai kezelés előírásáról szóló határozatot. Elrendelte az Elsőfokú Bíróságnak, hogy vizsgálja felül az ügyet és hozzon döntést.

Sheila Szmerekovát a múltban veszélyes fenyegetésekkel és más bűncselekményekkel vádolták meg. A vádakat januárban ejtették ellene. A Nemzeti Bűnügyi Ügynökség utoljára 2020 októberében vette őrizetbe, és több bűncselekménnyel vádolta meg.

A Sheila Sz. néven kommunikáló nő videóval megfenyegette Zuzana Čaputová elnök asszonyt, de volt rá példa, hogy levizelte és felgyújtotta a Koránt.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: cas.sk, parameter.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek