A következő Star Wars-filmből kaptak ízelítőt a részvényesek

A Disney exkluzív ajándékkal kedveskedett a részvényeseinek, az éves gyűlésen Bob Iger vezérigazgató több bemutatás előtt álló filmjükből is bemutatott nekik új részleteket, köztük a Rogue One: Star Wars Story-ból is bemutattak egy ízelítőt. Iger jobbára már ismert dolgokat mondott el a filmről: egy csapat lázadó a Halálcsillag terveit próbálja ellopni. Az viszont új információ, hogy a Rogue One közvetlenül a negyedik rész előtt játszódik. Eddig csupán annyit árultak el, hogy a harmadik epizód és az Egy új remény közötti történéseket nézhetünk majd a filmben.

A Rogue One szereplői

Forrás: 2015 Lucasfilm Ltd. & ™, All Rights Reserved./Jonathan Olley & Leah Evansmiddleon1280853

A gyűlés egyik résztvevője beszámolt arról a SlashFilmnek, hogy pontosan mit is vetítettek le a részvényeseknek. Ezeket a részleteket jegyezte fel:

  • Fekete rohamosztagos, valószínűleg Death Troopernek nevezik őket.
  • A Death Trooperek sisakjával megegyező stílusú fejfedő, csak ez már krómszínű volt, amely Phasma kapitány öltözetére emlékeztetett Az ébredő Erő-ból.
  • Két birodalmi lépegető a megszokottól némileg eltérő kinézettel, világosbarna ajtóval az oldalán.
  • Fényképek a főszerepet játszó Felicity Jonesról ésDiego Lunáról,  illetve a néma szamurájt alakítóDonnie Yenről.
  • Rövid klip Jonessal, ahogy egy űrhajó belsejében a falnak támaszkodik. Beszélt is a színésznő, de sajnos nem tudta megjegyezni a SlashFilm forrása, hogy mit mondott.

„Minden nagyszerűen nézett ki, az eredeti trilógia, pontosabban az Egy új remény hangulata áradt a levetített részletekből” – lelkendezett a Disney részvényese. A Rogue One: Star Wars Story-t december 15-étől vetítik a magyar mozik.

Ebben a Star Warsban nem lesznek Jedikhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20150420-ebben-a-star-warsban-nem-lesznek-jedik-star-wars-rogue-one-felicity-jones-gareth-edwards.htmlEz a Star Wars-film tényleg nagyon sötét leszhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20150816-ez-a-star-wars-film-tenyleg-nagyon-sotet-lesz-star-wars-rogue-one-mads-mikkelsen-diego-luna.htmlHalálunk évében is lesz új Star Wars-film a mozibanhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20151118-a-star-wars-eletunk-vegeig-elkiser-bennunket-az-ebredo-ero-kathleen-kennedy-j-j-abrams-rogue.html


Hasonló cikkek