A Kuciak-gyilkosság egyik gyanúsítottja levelet írt az áldozatok szüleinek

A Kuciak-gyilkosság egyik gyanúsítottja bocsánatkérő levelet írt Ján Kuciak és Martina Kušnírová szüleinek. Hogy konkrétan ki a levélíró, azt a családok egyelőre nem hozzák nyilvánosságra.

“Azt írja, hogy bocsánatot kér, és ha visszaforgathatná az idő kerekét, nem tenne ilyet.” – mondta Zlatica Kušnírová. Martina Kušnírová édesanyja egyedül volt otthon, amikor a levelet kapta, és szinte sokkot kapott. Remegett a keze, nem tudta, miről szólhat a levél.

Ján Kuciak édesapja szerint csak akkor hozzák nyilvánosságra a levélíró nevét, ha ebbe ő maga is beleegyezik. Szerinte ha komolyan gondolná a bocsánatkérést, akkor nyilvánosan tenné meg. “Két emberélet kioltását nem lehet megbocsátani.” – tette hozzá Jana Kuciaková. Zlatica Kušnírová sem tud a lelke mélyén megbocsátani. “Úgy határoztunk, hogy nem reagálunk a levélre. Nehéz megmondani, hogy komolyan gondolja-e, vagy csak a büntetését akarja enyhíteni.”

Forrás: noviny.sk, ujszo.com

Fotó: Németi Róbert


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek