A legjobb hely a városban te vagy – KEDDveskönyvem

Tisza Kata e könyve a terápiás versek alcímet kapta. Terápiás, mert irodalomterapeuták jól tudnak dolgozni a benne lévő versekkel, és terápiás lehetett magának Tisza Katának, aki a férjétől való válását írta bele ebbe a könyvbe.

Peer Krisztián 42 című verseskötete után olvastam, szinte azonnal. A 42 engem nagyon lehúzott a mélybe, ezért is kerestem valamit, ami kiszed ebből az állapotból. Igaz, hogy női szemszögből írt helyzeteket vázol fel, és ez sem a legvidámabb témát dolgozza fel (Peer Krisztián abban a verseskötetében gyászolt, nagyon durván), mégis tudott rajtam egyet lendíteni. Ami igazán nem tetszett, az az, hogy a verseknek nem volt címük, így nehezebb rájuk hivatkozni. Ez lehet, csak az én rigolyám, de engem ez nagyon zavart. Egyébként nagyon jónak tartom ezt a kötetet, ajánlom is jó szívvel.

Tisza Kata nagyon érzelmes, gyönyörű képeket használ, komolyan kiöntötte a lelkét az olvasónak. Tisza Kata őszinte, és úgy gondolom, ez kellett neki ahhoz, hogy le tudja zárni a kapcsolatát. Tisza Kata, üzenem neked, legyél olyan, mint a főnixmadár, építkezz és segíts verseiddel még több embernek. Biztos vagyok benne, hogy már sokaknak segítettél.

Aki szeretné megvenni, a Scolar Kiadó webshopjából megteheti.


Hasonló cikkek