A legmenőbb rohamosztagos üldözi a Millennium Falcont

Ez a hét álomszerűen alakul a Star Wars-rajongók számára. Előbb nyilvánosságra hozták a júniusi Vanity Fair címlapját a Millennium Falconban pózoló Harrison Forddal, Csubakkával és a két új főszereplővel, valamint a Sith-lovagról is lekerült a maszk, és most már biztosan tudható, hogy Adam Driver játssza Kylo Rent. Kedden kiderült, hogy 2018-ra tervezett önálló Star Wars-film Boba Fettről fog szólni, most pedig már az előzetesben is feltűnt, króm színű rohamosztagosról osztottak meg új képet és információkat.

 

 

A pletyka igaznak bizonyult, tényleg a Trónok harca Brienne-jeként megismert, égimeszelő Gwendoline Christie alakítja, és rendes neve is van a karakternek, Captain Phasmának hívják. A Vanity Fair fényképén továbbra sem veszi le a sisakját, viszont megcsodálhatjuk tetőtől talpig az öltözetét. A kisérőszövegből kiderül, hogy a képen egy támadás nyomait taulmányozzza. Phasma a First Order (Első Rend) tisztje, így fogják hívni a Birodalmat, pontosabban annak utódszervezetét az új trilógiában. A lázadók is új nevet kaptak, ők mostantól az ellenállók (Resistance).

 

 

Az internet felbolydult az új képek láttán, és már el is készült egy zseniális újragondolás. Az AeonFlux Facebook-oldalán láttuk, az eredeti képen ugyanúgy egy X-szárnyú oldalában feszít Oscar Isaac, de nincs semmi a kezében. Valakinek nagyon bekattant a színész egyik előző főszerepe a Llewyn Davis világá-ból. Abban a filmben egy macskát hurcolászó folkzenészt játszott Isaac. Én biztos megvenném az ellenálló pilóta Bob Dylan stílusában fogant, szomorkás, űrbéli csatákról, kényszerleszállásokról, elvesztett társakról, unalmasan ismétlődő őrjáratokról és messzi bolygókon hagyott nőkről szóló albumát.

 

A Magic Mike XXL ügyesen kihasználta, hogy a hét eddig a Star Wars-ról szól. Kiadtak hozzá egy plakátot, amely a régi Csillagok háborúja-filmek poszterek elrendezését és stílusát imitálja. Channing Tatum Luke Skywalker helyén villantja meg a felsőtestét, a legzseniálisabb ötlet pedig, hogy a Halálcsillag helyett egy diszkógömb forog a plakát bal felső sarkában.

 

Nyitókép: Illusztráció

 


Hasonló cikkek