A legújabb POKET Sánta Ferenc: Az ötödik pecsét c. műve

Elérkezett a POKET zsebkönyvek a 23. kötetéhez, ami Sánta Ferenc Az ötödik pecsét című munkája. Egy bemutatóval egybekötött beszélgetést követően az automatákban lesz. ennek időpontja november 16.

Az ennek létrehozott Facebook eseményből idézünk:

23. Sánta Ferenc – Az ötödik pecsét nagykövet: Cserhalmi György

Filmvetítés és beszélgetés Cserhalmi Györggyel
Moderátor: Vecsei H. Miklós

November 16-án mutatjuk be a 23. címünket. Hatalmas megtiszteltetés, hogy Cserhalmi György ajánlja nektek a regényt és, hogy eljön hozzánk és beszélgethetünk vele, hogy mit jelent neki ez a könyv. Illetve az 1976-ban bemutatott film, amely a regény filmadaptációja. Elmeséli azt is milyen volt együtt dolgozni Fábri Zoltánnal, a film forgatókönyvírójával és a rendezőjével és együtt játszani, olyan nagy színészeinkkel, mint Őze Lajos, Latinovits Zoltán, Márkus László, Bencze Ferenc és Horváth Sándor.

“Amikor este kezembe veszem valamelyik illusztris és másoktól igen nagyrabecsült szerző művét, akkor úgy érzem magam, mintha fürdőt vennék, mintha kellemes zuhany alá állanék, ahol a szavak helyettesítik a víz cseppjeit, melyek sűrű sorokban követik egymást, valósággal ráömölve az ember lelkére, és tisztára mossák a rárakódott szennytől.”

Jegyvásárlás a https://poketonline.hu/esemenyek oldalon. A jegyár 2000 Ft és tartalmazza a kötetet.

A POKET zsebkönyvek Facebook oldalán ezzel kapcsolatban megjelent egy (nem a dátumot érintő) változásról szóló poszt:

Kedves Barátaink,

Cserhalmi Tanár Úr egészsegügyi okokból sajnos nem tud velünk lenni szombaton, de nagy szeretettel gondolunk rá és reméljük mihamarabb be tudjuk pótolni vele a beszélgetést. A Művész Úr helyett a 20-21 század legfontosabb színházi fotográfusa, Keleti Éva lesz Vecsei H. Miklós beszélgetőpartnere. Nagyon örülünk, hogy elfogadta a meghívást és alig várjuk, hogy meséljen nekünk a mindannyiunk által ismert fényképek keletkezéséről és legkarizmatikusabb színházcsinálókkal való barátságáról.

Jegyek továbbra is elérhetőek a filmvetítésre és a beszélgetésre a https://poketonline.hu/esemenyek -on
A jegyek ára magában foglalja a 23. Poketet, Sánta Ferenc – Az ötödik pecsét.


Hasonló cikkek