A nyár veszélyeire hívták fel a kecskeméti diákok figyelmét

A Kecskemét főterén megtartott rendezvényhez a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakelőadói is csatlakoztak.

Kecskeméten 2022. június 17-én Városi diákvetélkedő és tanévzáró fesztivál keretében ünnepelték a diákok az oktatási időszak befejezését. A helyi identitás és kohézió erősítése Kecskeméten projekt keretein belül megvalósuló eseményhez a rendőrség is csatlakozott – írja police.hu.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei – a kábítószer-ellenes világnap eszmeiségét képviselve – a biztonságos szórakozásra és a nyár veszélyeire hívták fel a fiatalok figyelmét. A bátrabbak egy akadálypályát is teljesíthettek az úgynevezett részeg szemüvegben.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Megelőzési és Áldozatvédelmi Alosztályának prevenciós munkatársai a rendőrséghez kapcsolódó érdekes kvízkérdésekkel mérték a diákok tájékozottságát. A különböző állomásokon iskolaőrök segítették a versenyben részvevőket és a bűnmegelőzési szakemberek munkáját.

Forrás: baon.hu

Révhegyi Andrea

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek