A szerelem nem ismer (kor)határokat – Vagy mégis?

Dupla résszel indult tegnap este a TV2 vadonatúj vígjátéksorozata, a Korhatáros szerelem. A nézők tizenhárom részen keresztül követhetik nyomon a háromgyerekes anyuka és a fiatal pultos fiú történetét. 

Eszter (Kovács Patrícia) 39 éves, és nem mellesleg három kiskorú gyermek édesanyja. A 24 éves Dávid (Kovács Tamás) pultos egy sörözőben. Egy kézben maradt kilincsnek és egy kificamodott bokának köszönhetően a felnőtt nő és a fiatal fiú egymásba szeretnek, de kapcsolatukat beárnyékolja a köztük lévő 15 év korkülönbség.

A szerelem nem ismer (kor)határokat. Vagy mégis?

A kezdetben mindkét fél részéről megjelenő, korkülönbség okozta kétségeket előbb a fiú hessegeti el, végül – a szívére hallgatva – Eszter is úgy dönt, hogy felvállalja kapcsolatukat a családja előtt. Hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie Eszternek és Dávidnak, kiderül szombat esténként a TV2-n. A sorozat végére pedig remélhetőleg arra is fény derül, hogy működhet-e hosszú távon az a kapcsolat, amelyben a nő az idősebb fél.

A szerelmespárt alakító Kovács Patrícia és Kovács Tamás mellett főszerepet kapott a sorozatban Dobó Kata, Kamarás Iván, Ónodi Eszter, Fenyő Iván és Bánsági Ildikó is.

Minden itt kezdődött:

Kiemelt kép: youtube.com

Vélemény, hozzászólás?