A szürke ember: itt vannak az első képek

Megérkeztek az első hivatalos fotók a Netflix újabb nagyszabású produkciójához, A szürke emberhez.

Anthony és Joe Russo rendezi majd a filmet, akiknek olyan alkotások köthetők a nevéhez, mint a Bosszúállók: Végtelen háború vagy a Cherry: Az elveszett ártatlanság. A szürke ember Mark Greaney azonos című regényének az adaptációja, amely július 22-én jelenik meg nálunk a tervek szerint a film premierjével egy időben. Itthon a Tom Clancy regények társszerzőjeként találkozhattak az olvasók az íróval.

 

 

A szürke ember történetének főszereplője a CIA zsoldosa, aki egy nap veszélyes titokra bukkan az ügynökséggel kapcsolatban, akinek a fejére ezért vérdíjat tűznek ki, így szerte a világon bérgyilkosok törnek az életére. A film két húzóneve a CIA zsoldost megformáló Ryan Gosling, míg ellenlábasa az alkotásban Chris Evans lesz, mellette pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint Ana de Armas vagy Regé-Jean Page.

Forrás: screenrant.com

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek