A Tátrába is ellátogatott Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones

Szlovákiai körútra indult a híres hollywoodi házaspár, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones. Pozsony és Somorja után a tátrai természet festői szépségét csodálják meg.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones a hétvégén érkeztek Szlovákiába. A fővárosban Miroslav Lajčák szlovák külügyminiszter fogadta őket. Douglasék a Grand Hotel River Park elnöki lakosztályban szálltak meg, ahol egy éjszaka 6 000 euró körül mozog. Olyan hírességek szálltak meg itt, mint Nicos Anastasiades ciprusi elnök, Sting, Larry King, Sinéad O’Connor, Robbie Williams, vagy Nicky Minaj.

A River Park apartmanja a pazar 280 négyzetméterén kívül egy hatalmas terasszal is rendelkezik, amely gyönyörű kilátást biztosít a Dunára. A luxus érzetet tovább fokozzák a kézzel szőtt szőnyegek, az ónix padlóval felszerel fürdőszoba, avagy egy pezsgőfürdő, amely 24-karátos aranyból készült csempékkel van kirakva. A River Park vezetősége egy ajándékkal is kedveskedett a hollywoodi színésznőnek. Egy rózsát adtak át Catherine Zeta-Jonesnak, amely a hotel szimbóluma. Az ajándékot Gordana Turuk horvát képzőművésznő készítette.

A sztárpárnak Jaroslav Žídek cseh mesterszakács is főzött. „Megkóstolták az oldalast, a harcsát, a foie gras-t (libamájat), és a bárányhúst borsóval. Legjobban a házi sárgabarackos golyók ízlettek nekik.” – mesélte Žídek.

A Douglas-házaspár somorjai X-Bionic nevezetű sportkomplexumban egy díjugrató versenyt is megtekintettek. Majd hétfőn magángépükkel elhagyták Pozsonyt, és a hírek szerint jelenleg a Tátrában tartózkodnak.

Forrás: topky.sk, ma7.sk

Fotó: X-bionic equestor sphere FB


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek