A Vízöntő 2018-ban „tiszta vizet önt a pohárba”!

Ha Ön Vízöntő, most minden esélye megvan arra, hogy jó éve legyen. Bár az elején talán még kissé döcögősen indul az esztendő

Márciusban a Merkúr és a Nap befolyása hatására a kommunikáció terén eredményesebbé válik, s ez mind a munkahelyi kapcsolataira, mind a magánéletére pozitívan hat majd.

Nyáron különösen erősen lesz jelen az életében az Önt alapvetően jellemző eredetiség, és újító gondolatok. Lehet, hogy újító ötletei és forradalmi elgondolásai akár még munkahelyi előléptetést is hozhatnak. De vigyáznia kell, nehogy mások túlságosan kiszámíthatatlannak gondolják! Ha túlzásba esik öntörvényűségével, a nyár derekára akár munkahelyi konfliktusba is bonyolódhat. Persze, ez nem feltétlenül jelent rosszat, hiszen egy váltással talán éppen kedvező új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt!

A bolygóállások ugyanúgy a szerelmi életére is hatással lehetnek. Egy Vízöntő számára mindig nagyon fontosak a társas kapcsolatok. De ha nem ügyel a magánélet és a külvilág egyensúlyára, előfordulhat, hogy éppen a szociális kötelezettségeik kapcsán távolodnak el egymástól partnerével. Azonban, ha éppen egyedülálló, a nyár vége felé köszönhet be az Igazi az életébe!

Szeptemberben a Szűz jegyében jár majd a Nap, ami stabilitást hoz az előző hónap felforgató izgalmai után. Októberben a Plútó lesz erős befolyással a Vízöntőkre, s ez elgondolkodóbbá teszi majd. Valószínűleg ez az időszak arról fog szólni, hogy átértékeli az eddigi élete eredményeit, kapcsolatait, ami szükséges és fontos dolog, s egy magasabb lelki szintre való átlépéshez segítheti Önt az év végére.

Tihanyi-Konda Szilvia

 

Kapcsolódó cikkeink:

Mutasd a lakását, megmondom mi a csillagjegye! – A Vízöntő lakása

Mit üzennek gyermekeinkről a csillagok? – Avagy: hogyan neveljünk egy Vízöntőt?

Kis pályaválasztási tanácsadó – a horoszkóp tükrében

 

Képek:  https://img00.deviantart.net,  https://cdn.images.express.co.uk

 

Vélemény, hozzászólás?