Agresszív csoport garázdálkodik a révkomáromi pályaudvaroknál

Verbálisan és fizikálisan is bántalmaztak embereket az elmúlt hetekben Észak-Komáromban. A helyi városi rendőrség és az önkormányzat közösen keres megoldást a problémára.

Az Instagramra is feltöltött pár másodperces videón egy térdre kényszerítettfiatal lányt az őt közrefogó csoport egyik tagja arcon rúgja. A felvétel a komáromi buszpályaudvaron készült nemrég, amelynek környékén, így a vasútállomásnál is, az elmúlt hetekben rendszeressé váltak a fényes nappal is elkövetett atrocitások. Egy agresszív csoport zaklat, megaláz, sőt, szélsőséges esetekben bántalmaz kamaszokat, valamint idős, illetve hajléktalan embereket is, akiket véletlenszerűen szúrnak ki. Az is előfordult már viszont, hogy egymással szemben váltak agresszívvé.

A csoport általában 8-20 emberből áll, de saját bevallásuk szerint voltak már 40-en is. Döntően alapiskolás, 14-15 éves lányokról van szó, akik esetenként kiegészülnek egy-két fiúval is. Egyikük sem roma, túlnyomórészt nehéz családi körülmények között élő gyerekekről beszélhetünk.

A városi rendőrség már két hete intenzíven dolgozik az eseten.

Kövessen minket: Facebook

Külhon | Pannon Hírnök

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek