Agresszív magyarokra számítanak a szlovákok

Ma este Nagyszombatban csap össze a magyar és a szlovák válogatott az Eb-selejtező első körében. Kiemelten fontos információ, hogy a magyar állampolgárokat a szlovák szektorba az oda szóló jegy ellenében sem fogják beengedni.

Ezzel szeretnék elkerülni a két tábor közti összetűzéseket. Idáig 14600 jegyet adtak el a 19400-fős befogadóképességű nagyszombati stadionba. Azonban ha tényleg csak a vendégszektorokba engedik be a magyar állampolgárokat, úgy jóval alacsonyabb lesz a nézőszám.

“A magyar szurkolók rövid idő alatt megvették az összes jegyet, biztosan fantasztikus hangulatot csinálnak majd. Harcos, agresszív magyar csapatra számítunk, ezen a szinten nincs könnyű ellenfél és a magyar válogatottat is nagyon erős csapatnak tartom. ” – mondta a szlovák válogatott Hamšík.

“Felkészültünk rá, hogy a magyar csapat szeretne nyomást gyakorolni ránk, de ezt szeretnénk megelőzni.” – nyilatkozta a szlovákok szövetségi kapitánya, Pavel Hapal és köszönetet mondott Dárdai Pálnak, aki sérülése után engedélyezte a Hertha játékosának, Peter Pekaríknak, hogy a B-csapatban pályára léphessen.

A stadionba történő beléptetést átvizsgálás előzi majd meg, az arc eltakarása már a stadionon kívül is szabálysértés. Szintén tilos a szúró-vágó eszközök (pl.: kés, boxer), öngyújtók, alkohol tartalmú italok, pirotechnikai eszközök, politikai üzenetek, rasszista jelképek bevitele is.

Forrás: korkep.sk, korkep.sk

Nyitókép: profutbal.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek