Akit a bakelit rabul ejtett: DJ Rob Wide

Egy újabb lemezlovas a nyugati végekről.

DJ Rob Wide a zene megszállottja, akiről az a hír járja, hogy már a születése pillanatában is „olyan dallamosan sírt fel “. Valóban így lehetett, mert az 1988-ban született és Varga Róbert néven anyakönyvezett fiú zene iránti érdeklődésére gyerekkorától nem lehetett nem felfigyelni. Nem is keltett különösebb meglepetést, hogy az általános iskolai tanulmányait egy zeneiskolában kezdte meg.

Kedvenc zenei stílusai, első találkozás a műfajjal,

Zenei stílusai a RETRO, HOUSE, CLUB HOUSE, valamint MINIMAL. Első találkozása a műfajjal 2008-ban volt. Szombathely egy ismert szórakozóhelyén tartott iskolai rendezvényt lezáró bulin állt először a pult mögé. Azóta nincs megállás! A hobbiból hivatás lett és működése során Szombathely szinte összes klubjában fellépet. Bemutatkozott már az osztrák sógoroknál is, aminek reményei szerint lesz folytatása a pandémiás helyzet konszolidálódása után.

Emellett számos rendezvényen, eseményen szolgáltatott zenei aláfestést. Ilyen a 2015-ben indított Giga Strand Party-sorozat, amelynek Szombathely festői környezetében található strandja biztosít évről-évre helyet.

Mixei sikere figyelemreméltó népszerűségi mutatói azonban nem tették öntelté. Napjainkig ugyan az a közvetlen szerény – persze egészségesen exhibicionista – lemezlovas maradt.


DJ Rob Wide

Szombathely Retro Club 30+

 


 

 

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek