Állásbörzét rendeztek Miskolcon

Hetvennégy munkáltató ezernél is több állásajánlattal várta az érdeklődőket a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal és a Miskolci Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya által, az ITC Székházban tartott Állásbörzére.

Elsősorban középfokú szakmai végzettséggel rendelkezőket kerestek, de felsőfokú képesítéssel rendelkezők számára is kínáltak a cégek lehetőséget.

Jelen volt a térségi nagy vállalatok közül a Takata, Bosch, Shinwa, de érkezett munkáltató Sárospatakról, Tiszaújvárosból, sőt Borsod megyén kívülről is. A Kormányhivatal standjánál az álláskeresők információt kaphattak a számukra nyújtható támogatásokról, szolgáltatásokról, és szakemberek segítettek mindenkinek a saját önéletrajzát elkészíteni.

 

Segítség az álláskeresőknek / PTV Fotó: Vona Ildikó

 

A börzére egyaránt várták a fiatal és idősebb álláskeresőket. Nem csupán regisztrált munkanélkülieket, hanem azokat is, akiknek jelenleg nincs munkahelyük, de szeretnének elhelyezkedni. A 25 év alatti fiatalok számára szintén sokféle lehetőséget kínál Miskolc és térsége, ezekről is lehetett informálódni


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek