Álrendőr állítgatja az autósokat Szenc környékén

Magát rendőrnek kiadó csalóra figyelmezteti az autósokat a szlovák belügyminisztérium. A férfi fiktív bírságokkal pénzt csalhatott ki az autósoktól.

Petra Friese, a tárca szóvivőjének tájékoztatása szerint vasárnap a Szenci járásban egy rendőruniformist viselő férfi állított meg ellenőrzés céljából egy autóst – ez nyilvánvalóan nem volt összhangban az érvényben lévő törvénnyel.

A megállapítások szerint nem egyetlen esetről van szó, nem kizárt, hogy a múltban a férfi fiktív bírságokkal csalt ki pénzt az autósoktól.

A belügyminisztérium szerint a férfi egy pozsonyi jelzésű, fehér színű Seat EXO ST típusú személykocsival jár, rendszerint egyedül tartózkodik a járműben, amelynek ablakában egy kamera is van.

A tárca felszólítja azokat, akiket év elejétől május 17-ig megállította a csaló, hogy jelentkezzenek az uis@minv.sk e-mail-címen attól függetlenül, hogy befizették-e a bírságot vagy sem.

Forrás: parameter.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek