Angol és olasz csapat érdeklődik a DAC hátvédje iránt

Neves klubok érdeklődnek a DAC tavaly igazolt védője, Dominik Kružliak iránt.

Michal Holeščák, a játékos ügynöke a tuttomercatoweb.com-nak megerősítette, hogy az angol Everton és az olasz Atalanta érdeklődik a júliusban 24. életévét betöltő játékos iránt. Kružliak állítólag az Európa-liga selejtezőjében nyújtott teljesítményével hívta fel a két klub figyelmét.

A DAC védője 3 évvel ezelőtt még a Ružomberok játékosaként lépett pályára az Everton ellen az Európa-liga 3. fordulójában, míg az aktuális szezonban 4 EL-selejtezőn játszott sárga-kék színben.

Kružliak kivásárlási ára 700 ezer euró, Holeščák szerint pedig az elkövetkező két hónapban nyélbe is üthetik az üzletet.

A védő tavaly nyáron a Ružomberoktól érkezett Dunaszerdahelyre, ahol 2023-ig szóló szerződést írt alá. Idén a Fortuna Ligában 20 mérkőzésen lépett pályára és 1 gólt szerzett, míg a kupában 5/1 a mérlege. „Dominik egy modern játékos, egy remek atlétikai paraméterekkel rendelkező védő. Kiváló mentalitású, ugyan még csak 23 éves, de már így is rengeteg tapasztalatot gyűjtött. A csapatokban, amelyekben eddig szerepelt, mindig kapitányként számítottak rá. Profi szinten már több mint 150 mérkőzés van a háta mögött, miközben pályára lépett az Európa-ligában, valamint az U21-es és a felnőtt válogatottban is” – mondta a játékosról Holeščák.

Forrás: parameter.sk

Fotó: Cséfalvay Á. András – archív


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek