Antonio Banderas a budai Várban élvezi a napsütést

Antonio Banderas pár órával ezelőtt a hivatalos Facebook-oldalán tudatta a világgal, hogy Budapesten tartózkodik. A megosztott képen a Budavári Palota előtt mosolyog, és áll lábujjhegyre barátnője, Nicole Kimpel társaságában. 

A spanyol színész 1996-ban Budapesten forgatta az Evita című musicalt, azóta többször is visszatért hozzánk reklámfilmek forgatása miatt. Tavaly ilyenkor Tom Hanksszel közös fényképet töltött fel az Instagramra, amely szintén Budapesten készült.

Banderas látogatásának pontos okát nem ismerjük, lehet, hogy ismét egy reklámot készít nálunk, de az sem kizárható, hogy simán csak kikapcsolódni jöttek Magyarországra. A következő hónapokban további filmsztárok érkeznek Budapestre, a Szárnyas fejvadász 2 júliusban kezdődő forgatásának szüneteiben Harrison Ford és Ryan Gosling is megnézheti magának a budai Várat.

A Várhegy mélyében természetfeletti horrort forgat a tavasz folyamán a Szörnyecskék rendezője, Joe Dante. Nemrég derült ki, hogy pontosan kik hatolnak majd be a Budavári Labirintusba, a három főszereplő egyikét a Parfüm: Egy gyilkos története vörös hajú szépsége, Rachel Hurd-Wood alakítja majd.

 

Nyitókép: Illusztráció (Fotó: port.hu)


Hasonló cikkek