Anyák napi ajándék: hármas ikrek születtek Miskolcon

Két kisfiút és egy kislányt tarthat karjában boldog édesanyjuk. Gergő, Anna és Balázs nem sokkal Anyák napja előtt érkeztek meg szüleikhez.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház szülészetén császármetszéssel segítették világra a babákat, április 21-én. A terhesség 34. hetében indult be a szülés. Gergő 1990, Anna 1980, Balázs 1890 grammal érkezett, és jó egészségnek örvendenek mindhárman.

Édesanyjuk is jól van. A kórház tájékoztatása szerint: mivel nem adódott komplikáció, az apróságok közös szobába kerülhettek anyukájukkal. Ellátásukban a kórház személyzete mellett édesapjuk is kiveszi a részét. Ha minden jól megy, akkor már jövő héten hazamehetnek. A mezőkeresztesi családot nagyon várják otthon, hiszen ritkán adódik ilyen örömteli esemény a településen, de a borsodi Megyei Kórházban is csupán évente egyszer történik hármas ikrek születése.

A boldog család és orvosuk (Kép forrása: B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház és Oktatókórház Facebook oldala/ Lévai Krisztina fotója)

Hazai Tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek