Anyák napjára szeretettel sztároktól

Ez a hétvége különösen jónak ígérkezik. Nemcsak a május elsejei munkaszüneti nap hosszítja meg háromnaposra a hétvégét, de még az édesanyákat is ünnepelhetjük.

Annyiféleképp köszönhetjük az anyukákat, nagymamákat, keresztanyákat. Egy csokor virág, finom édesség, de ami a legtöbbet jelenti számukra, az a figyelmesség, az ölelés, a szeretet, amelyre ilyenkor, anyák napján különösen nagyon ügyelünk. Mondhatunk verset, le is írhatjuk gondolatainkat, vagy akár dalban is üzenhetünk arról, hogy mennyire hálásak vagyunk nekik.

A saját magunk készített vagy egyedi, apró meglepetés mellett pedig olyan dallal is ünnepelhetjük az édesanyákat, amely már több, mint negyven éves és nem egy, hanem egyszerre több sztár énekli.

A Mama kérlek sokak által ismert, amelyet Bródy János írt Koncz Zsuzsának. Ezúttal mégsem a megszokott formában hallhatjuk.

A STRAND Fesztivál a balatoni nyaralásokhoz kapcsolható emlékkel ajándékozza meg a nyaralókat. Sok-sok család tölti a magyar tenger közelében nyári szabadságát. Az itt nyaraló családok tagjai között több generáció tagjai is feltűnnek. A STRAND Fesztivál ezért felkért néhány sztárt, hogy énekeljék el a dal egyes részleteit. Anélkül, hogy az énekesek találkoztak volna, otthonukban szólaltatták meg a Mama kérlek című számot. A dal klipjében az énekesek gyermekkori fotói tűnnek fel.

Egy szuper, új köntösbe öltöztetett Bródy dallal is köszönhetjük az édesanyákat.

Fotó: pixabay.com | videó: YouTube.com


Hasonló cikkek