Arabokkal és ázsiaiakkal töltené fel a V4-országokat Soros szakértője

A Financial Times közzétett egy cikket, amelyben azt állítják, hogy az európai országokban élő embereknek „fel kell készülniük a népesség újratöltésére arabokkal és ázsiaiakkal”. A cikk szerzője több szálon is kötődik Soros György nemzetközi tőzsdespekulánshoz.

„Remek” cikket tett közzé a minap a Financial Times című, alapvetően gazdasági és pénzügyekkel foglalkozó patinás brit napilap. Ez az az újság, amelyben Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns is előszeretettel osztja meg senki által nem kért véleményét bizonyos kérdésekben.

Ezúttal azonban a piszkos munkát Parag Khanna író, a nemzetközi kapcsolatok szakértője végezte el.

Khanna a cikkben azt állítja, hogy a bolygó nagy területei „lakhatatlanná” válnak az éghajlatváltozás miatt, és ezért „emberek milliói, ha nem milliárdjai a túlélésre leginkább alkalmas szélességi körökön telepednek le”. Majd hozzáteszi, hogy az Észak-Amerikában és Európában jelentkező „munkaerőhiány” miatt „ennek megfelelően kell nyitniuk a bevándorlási csapokat”.

Úgy tűnik, Khanna elégedetlen azzal, hogy mennyi migránst fogadnak be a nyugati országok. Kijelenti: Észak-Amerikának és Eurázsiának több embert kell magába szívnia.”

A szerzőnek a visegrádi országok, így Magyarország számára is van javaslata: A mai pénzügyi helyzetben lévő és elnéptelenedő visegrádi országok egy nagyobb szövetségbe tömörülhetnének, amelyben jobban tudják kezelni létfontosságú erdőiket, mezőgazdaságukat és folyóikat annak érdekében, hogy felkészüljenek a demográfia újratöltésére arabokkal és ázsiaiakkal.”

Parag Khanna ezer szálon kötődik a Soros-hálózathoz, a tőzsdespekuláns által finanszírozott több szervezetnél is megfordult. Khanna láthatóan nem tud kiszakadni a Soros-hálózat meleg öleléséből, 2011 és 2013 között a European Council on Foreign Relations nevű szervezet munkatársa volt. Teljesen véletlenül ez az alakulat csak 2019-ben 4,5 millió Soros-dollárt tudott összegereblyézni magának.

Forrás: 888.hu

 

 

Gazdaság | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook 

 


Hasonló cikkek