Autóbalesetet okozott a rendőrök elől menekülő késelő

A rendőrség szombat éjjel kapott bejelentést, mely szerint Kassa-Dél településrészen egy személy késsel támadt rá egy 18 éves fiatal kassai férfira.

A támadónak sikerült több szúrt sebet is ejteni a fiatal férfi felsőtestén. A sérültet kórházba szállították 4-6 héten belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az elkövető elmenekült a helyszínről, körözést adtak ki ellene. 

Fél óra elteltével a rendőrök újabb bejelentést kaptak: a Kassa és Jahodná közötti útszakaszon közlekedési baleset történt: egy Opel Meriva típusú személyautó 31 éves sofőrje nem a képességeinek, valamint az út állapotának és jellegének megfelelően vezette járművét, mely következtében átsodródott a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy VW Passat típusú személyautóval, amit egy 45 éves férfi vezetett. Az autóban egy 12 éves gyerek is ült.

Az előzetes orvosi vizsgálatok alapján a balesetben mindkét sofőr súlyosan megsérült. A becsült kár nagysága 13 ezer euró.

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek