Autóbusz és 3 személygépjármű ütközött Zsolna környékén

Súlyos tömegbaleset történt az I/18-as úton a Zsolnai járásban. Három személygépjármű és egy autóbusz ütközött, 6 személy kiterjedt sérüléseket szenvedett.

Súlyos tömegbaleset történt az I/18-as úton, Sztrecsény (Strečno) kataszterében a Zsolnai járásban. A baleset hat résztvevője kiterjedt sérüléseket szenvedett.

Katarína Križanová a Tűzoltó és Katasztrófavédelmi alakulattól (HaZZ) arról tájékoztatott, hogy a helyszínen 15 zsolnai hivatásos tűzoltó tevékenykedett, akik kiszabadították a gépjárművekbe szorult személyeket és elsősegélyben részesítették a sérülteket, valamint elvégezték a szükséges tűzvédelmi intézkedéseket a gépjárműveken.

Ivana Strelcová, a SAD szóvivője arról tájékoztatott, hogy Stubnyafürdőről (Turčianske Teplice) Zsolnára tartó autóbusz sofőrje vélhetően infarktust kaphatott, ennek következtében a menetiránnyal szemközti sávba hajtott, ahol további gépjárművekkel ütközött.

Az autóbuszban a baleset idején a sofőr mellett egy utas, és a társaság egy további dolgozója tartózkodott. A sofőrt a balesetet követően mentővel szállították kórházba, a buszon tartózkodó másik két személy nem sérült meg.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek